Brug for hjælp? Ring til os: +45 8624 9055

Andelsmedlem

Vil du gerne tjene flere penge uden at yde mere og samtidig have indflydelse på din leverandør?

Ved et andelsmedlemskab af DESIGN PROFESSIONEL kan du ligesom vores medlemmer udvide dit sortiment med professionelle produkter, som ikke bliver solgt i detailhandelen, få gratis teknisk rådgivning og markedsføringsmaterialer, professionelle kurser og ikke mindst forbedre din avance.

DESIGN PROFESSIONEL tilbyder:

  • Gode besparelser på salgsvarer, salonvarer, inventar og værktøj.
  • Gratis teknisk rådgivning, gratis markedsføring og gratis inspirationsmateriale.
  • Professionelle produkter i høj kvalitet til lave indkøbspriser med god avance til dig.
  • Kurser ved nogle af de bedste instruktører i Danmark.
  • Bredt produktudvalg – med flere forskellige produktlinier til salg og salon.
  • Dag til dag levering og dermed mindre varelager. Indflydelse på selskabets produktsortiment.
Få del i medlemsfordelene

Selskabet

DESIGN PROFESSIONEL AMBA - det tidligere Design Frisørerne. Selskabet blev stiftet som et andelsselskab tilbage i 1981, hvor en lang række fremsynede frisørmestre fra Jylland og Fyn fik ideen til at stifte frisørmestrenes eget frisørselskab. Filosofien bag stiftelsen var bl.a. at tilbyde alle medlemmer professionelle produkter til en lavere pris og med bedre avance, mindre lagerbinding, samtidigt med at virksomheden skulle kunne tilbyde medlemmerne og deres ansatte frisørkurser for at sikre den bedste uddannelsesplatform for alle. Egenkapitalen i selskabet er på 3 millioner kroner, og selskabet er totalt selvfinansierende. DESIGN PROFESSIONEL AMBA har frisørsaloner i Jylland, på Fyn og Sjælland og omsætningen er på omkring 30 millioner kroner om året. Overskuddet bliver udloddet i form af bonus til andelshaverne eller til konsolidering.

Økonomi

DESIGN PROFESSIONEL’S fokus er at have så lave omkostninger som overhovedet muligt. Prisen for mange af produkterne ligger da også ca. 30% under markedsprisen for tilsvarende produkter. Hertil kommer kvantumsrabatter, og eventuelt bonus. F.eks. koster en tube hårfarve med 100ml. kun kr. 65,- og ved køb af 20 tuber assorteret får du en kvantumsrabat på 10%. I en moderne frisørsalon ligger vareforbruget kun på en 12 til 17 % af omsætningen, og derfor tænker den enkelte frisørmester måske ikke særligt meget over prisen på de produkter og hjælpemidler, der anvendes i det daglige. Men med besparelser på op til 50%, er der tale om en betragtelig økonomisk gevinst, ved at være andelshaver/kunde hos DESIGN PROFESSIONEL. Årsagen til den store besparelse er, at her er du selv ejer/aktionær, og denne fortjeneste kommer derfor dig til gode.

Hvem kan blive medlem?

Enhver frisørmester, som opfylder kravene til selskabets vedtægter jf. §4 stk. 1 ”Frisørmestre, der har frisørfaget som hovederhverv, og driver deres virksomhed på et højt fagligt og kommercielt niveau” kan optages som medlemmer af foreningen.

Udmeldelse

På de vilkår som er angivet i selskabets vedtægter, kan en andelshaver melde sig ud af selskabet, hvorefter han/hun vil få sit andelsbevis og eventuelt andel tilbagebetalt.

Forpligtelser

DESIGN PROFESSIONEL er et Andelsselskab Med Begrænset Ansvar (AMBA), og den enkelte andelshaver hæfter kun med sin andel - altså de kr. 2000, som salonen har indbetalt.

Hvad koster et medlemskab?
Nye andelshavere skal kun betale det samme, som de der etablerede selskabet i 1981 - beløbene er dog indeksreguleret i henhold til forbrugerprisindekset. Både startkontingent og indeksregulering er fuldt fradragsberettiget. Du kan fratrække 5.089,- kr. i regnskabet.

Interesseret?

Er du interesseret i at høre nærmere om de mange fordele du kan opnå som kædemedlem af DESIGN PROFESSIONEL AMBA, så kontakt os på:

Direktør
Thomas Dalqvist

Tilknyttet medlem

DESIGN PROFESSIONEL har besluttet at tilbyde deres kolleger, dvs. alle organiserede frisører, at de nu, som tilknyttede deltagere, kan få del i succesen. Et tilknyttet medlemskab (ikke kædemedlem) er helt uforpligtende og man får mulighed for at købe bl.a. markedets måske bedste hårfarver og andre grossistprodukter til meget fordelagtige priser.

Produkter

Som tilknyttet deltager får du mulighed for at købe f.eks. Farmavita Life Color Plus hårfarver, HD Life Style, Macadamia, Angel En Provence og mange flere. Du kan ligeledes købe mange af de kendte mærker til salonen: bl.a. Joewell, Jaguar, Refectocil, Bobtuo håndklæder samt mange andre produkter du normalt køber hos din grossist. Men som nævnt til meget lave priser.

Økonomi

DESIGN PROFESSIONELS fokus er at have så lave omkostninger som overhovedet muligt. Prisen for mange af produkterne ligger da også ca. 40% under markedsprisen for tilsvarende produkter.

Hvem kan blive tilknyttet deltager?

Organiserede frisørmestre og tekniske skoler i henhold til Erhvervsuddannelsesloven kan optages som tilknyttede deltagere. Det er koster ikke noget at blive tilknyttede deltagere.

Rettigheder og forpligtelser

Tilknyttede deltagere har ret til at købe udvalgte varegrupper.

Tilknyttede deltagere kan ikke markedsføre sig som en del af DESIGN PROFESSIONEL og har ingen ret til at anvende selskabets logo eller andre forretningskendetegn. Tilknyttede deltagere kan optages som kædemedlem, hvis de indbetaler startkontingent og indeksreguleringer, og i øvrigt opfylder de i vedtægternes §4 stk. 3-4 stipulerede krav til medlemskab. (se menupunktet ”Andelshaver”)

Hæftelse og indskudsbevis

Tilknyttede deltagere er ikke andelsberettiget i foreningens formue, og de er ikke bonusberettiget. Tilknyttede deltagere hæfter ikke for selskabets gæld.

Interesseret?

Er du interesseret i at høre nærmere om de mange fordele du kan opnå som kædemedlem af DESIGN PROFESSIONEL AMBA, så kontakt os på:

Direktør
Thomas Dalqvist
map-markermagnifier